Rabu, 23 Mac 2011

Cerita dah lama..

Assalamualaikum..

Lamanya tak isi blog...asyik baca blog orang lain je..blog sendiri tak berisi..kan hari tu dah cakap skrg ni mood ada tak baik sikit so pepaham je la..cerita tu ada cuma maleh nak ngisi je kat blog ni..nanti klu dah mula menulis tak leh orang kacau..leceh kalau baru nak isi blog je..ada je yg nak itu..ini..(alasan je tu)

Rasanya ceta kat bawah ni aku tak isi lg kat blog..klu dah tersiar mohon maaf la ye..anggap la siaran ulangan..kihkihkih...ada pulak gitu ye..apa-apa la cik jah ooi..

TFC kat Norrebro
ni model tak berbayar untuk promote TFC..

Jom kita makan..ni hidangan pertama sebelum order untuk yg kedua..sbb yg ni tak cukup untuk kitaorang yg 5 orang ni..sedap juga menu yg ada kat sini..berbaloi la kata orang..asyik KFC je..sesekali kita tukar pulak ke TFC..cuba la kalau nak tahu ok ke tidak..
Ni hidangan yg kedua baru sampai..nasib baik tak order untuk kali ke 3..mahu pening waiter tu dibuatnya..jom moh kita balik ....

1 ulasan:

  1. salam kenal.. rajin2, ziarahlah blog hamba (AKU SEBUTIR PASIR) kalau nak baca pengalaman hamba travelling ke 45 buah negara.. :)

    BalasPadam